Karácsonyi stúdiófotózás
előjegyzés / regisztráció

Örök emlékek pillanatba csomagolva

Örök emlékek pillanatba csomagolva

A karácsony az összetartozás és szeretet ünnepe, és ennek a különleges időszaknak a varázslatos hangulatát fontos megörökíteni. A karácsonyi családi fotózás nem pusztán arról szól, hogy szép képeket készítsünk, hanem arról is, hogy az együtt töltött idő pillanatait örök emlékbe zárjuk.

Az idei évben stúdióm átalakul, ezért többféle karácsonyi dekoráció között is választhattok majd, hogy gyönyörű képekkel örökítsük meg a meghitt pillanatot. Mert karácsonykor minden kicsit varázslatosabbá válik! Én már most készülök, készítem a háttereket, dekorációkat, hisz ezek a fotók nem csupán személyes emlékek, hanem kiváló ajándékok is lehetnek a családtagjaitok és barátaitok számára, és lehetővé teszik számotokra, hogy újra és újra átéljétek e meghitt pillanatokat és közös családi élményeket.

Regisztrálj most, hogy az elsők közt értesülj az csomagokról, dekorációról és hogy gyorsan tudj majd időpontot foglalni.

További információk és foglalás: November elejétől
Fotózások: November közepétől
Fotózás helyszíne: Fotóstúdió Szekszárd – Fáy András u. 7.
Fotós: Szabó Gergely

Regisztráció

A regisztráció nem megrendelés csak egy lehetőség, hogy több információhoz juss a karácsonyi fotózásról!

November első felében kapsz tőlem egy emailt, képekkel az új dekorációról, a karácsonyi csomagajánlatokról és sok egyéb hasznos információval, például, hogy mikor és hogy tudsz hozzám időpontot foglalni vagy épp mivel, hogyan készülj a fotózásra.

Csillogó szemek, mosolygó arcok, együtt töltött pillanatok.